Slovenijo je v soboto pretresel krvavi zločin. Na krvavi pohod je krenil 24-letni Peter, ki je sodil babici, dedku in stricu, potem pa naj bi po poročanju medijev sam poklical policijo.

 

Če ga bo tožilstvo po končanem predkazenskem postopku preganjalo za trikratni umor, mu bo po kazenskem zakoniku grozila celo dosmrtna kazen.

“Če ga bodo preganjali za trojni umor, mu grozi celo dosmrtni zapor!”

Na spletnem portal Škandal24 so zbrali nekaj objav Petra na socialnih omrežjih.

“Kar lahko sanjaš, lahko tudi storiš,” je citat mojstra risank Walta Disneya, ki ga je Peter objavil na svojem Facebook profilu.

Foto: skandal24.com iz Facebook
Foto: skandal24.com iz Facebook

Peter, ki je v svoje roke vzel usodo svojih treh sorodnikov, se je navduševal tudi nad rekom, da je vsak svoje sreče kovač.

Foto: skandal24.com iz Facebook2
Foto: skandal24.com iz Facebook

Policija je o dogajanju zapisala: “Policisti so po prvih podatkih ugotovili, da je prišlo do tragičnega dogodka v katerem je po do sedaj znanih okoliščinah 24-letni moški z ostrim predmetom poškodoval tri sorodnike stare 81, 74 in 51 let, ki so v dogodku dobili tako hude poškodbe, da so na kraju umrli. Osumljeni je bil s strani policistov prijet na kraju dogodka, zoper njega je bilo odrejeno pridržanje in bo po vseh znanih okoliščinah priveden k preiskovalnemu sodniku.”

Vir: skandal24.com

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

MR