Kaos v Sloveniji se poglablja

Foto: Pixabay

“V kolikor se kaj takega ponovi, boste videli, kaj je kmečki punt, tu ne bo kolesarčkov!”

 

“Minister za gospodarstvo Han je v nedeljo zvečer razlagal, da nafte je, kolikor hočemo, in da bo pomanjkanje trajalo le nekaj ur. Prejšnji vladi ste očitali, da so imeli pregrobo komunikacijo, ko je Kacin rekel “uživajte, dokler še lahko“, vendar menim, da je bolje povedati dejstvo na začetku, kot uporabljati neko “pravilno“ komunikacijo in lagati ljudem v obraz! Dr. Robert Golob, res moraš biti zelo izobražen in imeti strašno veliko znanja, da sploh lahko v tako rekordnem času narediš tak kaos v celi Sloveniji, iskrene čestitke!”, je na Facebooku zapisal jezni državljan A. B., ki mu je med delom na kmetiji zmanjkalo goriva, ki ga ni mogel natočiti nikjer, delo pa je zato obstalo. In to ni edini primer.

 

Družbena omrežja so bila preplavljena z ogorčenimi odzivi državljanov, med katerimi je bil tudi A. B., ki je med drugim na Facebooku zapisal, da je “žalostno, da zaposlena na Petrolu z minimalno plačo ve več kot minister Han“.

Zapisal je, da mu je med delom na traktorju zmanjkalo nafte in da je neverjetno, da je novi vladi v manj kot enem mesecu na svojih položajih, uspelo v državi povzročiti tak kaos, “prav pogrešam čase, ko si moral dati masko na obraz in pokazati PCT, da si dobil nafto. Zdaj ne pomaga niti, če daš kondom na glavo. Če je ni, ti je ne morajo dati. Res si energetski strokovnjak, vsa čast“, je zapisal.

Tudi gasilcem primanjkuje nafte

V zapisu je omenil, da je prebivalec Loma in da tam še kar nimajo urejenega vodovoda, zato jim vodo v rezervoar natočijo gasilci, ki pa so Bevka po klicu tokrat zavrnili, češ, da imajo samo še pol rezervoarja nafte in da jo “šparajo, če bi kje zagorelo: “Bravo, bravo, res moraš bit inteligenten, da v tko rekordnem času v državo pripelješ tako sranje, prav ne vem, ali bi se jokal ali smejal, tako žalostno je to!!!” je bil ogorčen državljan, dodal pa je, da “pogreša čase, ko si z masko in PCT-pogojem dobil nafto, zdaj pa niti kondom na glavi ne pomaga“, želi pa si, da bi z nafto preskrbeli vse gasilce in reševalce, da jim lahko vodo pripeljejo, ali če bo koga kap zaradi vsega, kar se dogaja.

“Vsak kmet ima vodni top doma“
“Iskreno vam svetujem, ne igrajte se z ljudmi, vodnega topa ne boste rabili, kot je dejala predsednica parlamenta. V kolikor se zgodi kmečki punt, morate vedeti, da ima vodni top doma prav vsak kmet, tako kot imamo težke traktorje in nevarne motorke,” je opozoril in dodal, da si bo prihodnjič naredil zalogo nafte samo za to, da lahko pride v Ljubljano, če se kaj takega ponovi, “in potem boste videli, kaj je kmečki punt, tu ne bo kolesarčkov“. Jezni državljan, čigar zapis na Facebooku je dobil ogromno podpore in všečkov, je ob koncu zapisal, da mu je za razliko od ministra Hana prijazna prodajalka na Petrolu dala bolj gotovo informacijo o tem, kdaj bo gorivo na voljo, “žalostno, da ena trgovka z minimalno plačo ve več kot minister Han, kam smo pršli! (ne maram lažnivcev)”.

 

Vir: Nova24