Kampanija za župana Ptuja že v polnem teku

Franjo Rozman

g. Franjo Rozman, je na svoji volilni kampaniji že prisluhnil željam ljudi. Najprej je obiskal Arheološki park Panorama, kjer se vsako leto odvija nepozabni večer opernih arij, ki navdušuje tako Ptujčane, kot mnoge obiskovalce od drugod. Zato bo kot župan podprl projekt Arsana. g. Franjo Rozman, je na svoji volilni kampaniji že prisluhnil željam ljudi. Najprej je obiskal Arheološki park Panorama, kjer se vsako leto odvija nepozabni večer opernih arij, ki navdušuje tako Ptujčane, kot mnoge obiskovalce od drugod. Zato bo kot župan podprl projekt Arsana.
 

 

Številni turisti, ki se na parkirišče pod gradom pripeljejo z avtobusi in osebnimi vozili, najprej zagledajo staro dotrajano zgradbo, medtem ko iščejo stranišče, ki ga pa v bližini ni. Prav tako ob klopeh ni miz na katerih bi lahko pomalicali, preden se po spolzki kozji stezi pozvpnejo na grad. To Ptujčanom vsekakor ne more biti v ponos. Zato se bom, če bom izvoljen za svetnika ( lista SDS št.9) ali člana mestne četrti Center ( št.10), vsekakor zavzemal, da se stara stavba preuredi v turistične namene, kjer bodo obiskovalcem našega lepega mesta, na voljo toaletni prostori, okrepčevalnica, prodaja spominkov in še kaj. Kozjo pot pa je potrebno primerno urediti, da se starejši ljudje ne bodo poškodovali ob vzponu na grad.

 

Tudi nas veseli, da pomembna prizadevanja podpira tudi kandidat za župana g. Franjo Rozman.
g. Franjo Rozman, je že pričel svojo volilno kampanijo na terenu, kjer bo prisluhnil željam ljudi. Najprej je obiskal Arheološki park Panorama, kjer se vsako leto odvija nepozabni večer opernih arij, ki navdušuje tako ptujčane, kot mnoge obiskovalce od drugod. Zato bo kot župan podprl projekt Arsana.
 
Ptujski grad.