KAJ PRINAŠA VIKEND?

PETEK, 27. oktober
Mesto Ptuj bo živelo v ritmu različnih dogodkov. V Špajzi modrosti bodo dopoldan organizirane podporne skupine za družine in popoldan za mladostnike. Vinoteka Kobal ponuja degustacije vin, medtem ko Mestni kino Ptuj vabi na projekcije filmov, kot so “Tačke na patrulji: Silni film”, “Troli 3”, “Morilci cvetne lune” in “Jesensko listje”. Večerni čas je rezerviran za “Akustični večer” v Kavarni Evropa in dogodek “Vino ni voda” v Stari steklarski, kjer bo poleg degustacije mogoče tudi slikanje.

 

SOBOTA, 28. oktober
Ptujski grad bo postregel s počitniškimi dejavnostmi za družine. Rov pod gradom bo odprt za vodene oglede. Popoldne bodo znova aktualne filmske projekcije v Mestnem kinu Ptuj. Dominikanski samostan bo gostil zaključno degustacijo vina, Kavarna Evropa pa še en “Akustični večer”. Večer se bo zaključil s spektakularno 9. Halloween zabavo v Marakuji.

NEDELJA, 29. oktober
Nedelja bo v znamenju vina. Degustacije bodo potekale v Vinogradniškem muzeju in Grajski vinski kleti na Ptujskem gradu. Mestni kino Ptuj bo ponudil znova nekaj projekcij filmov za vse okuse.

Za podrobnejši spored Mestnega kina Ptuj obiščite njihovo spletno stran, aktualne razstave in ostalo ponudbo pa lahko preverite na visitptuj.eu.