KAJ PRINAŠA VIKEND?

Prihajajoči vikend prinaša v mesto Ptuj bogat nabor dogodkov, ki obljubljajo nekaj za vsak okus. Petek, 8. marec, se bo začel s podpornimi skupinami za družine v Špajzi modrosti, kjer bodo obiskovalci razpravljali o pomenu družinskih vezi ob kavi ali čaju in kasneje s slikanjem krepili odnose v družini. Ljubitelji filma se bodo lahko podali na filmsko avanturo z naslovi, kot so Kung Fu Panda 4, Široko in kraljestvo vetrov, Nedelja, Nesrečna bitja, in Barbie v Mestnem kinu Ptuj. Vinoentuziasti se bodo razveselili edinstvene vinske degustacije Untauched by Light v rovu pod Ptujskim gradom, medtem ko bo Dominikanski samostan gostil tradicionalni dobrodelni koncert ob Dnevu žena.

 

Sobota, 9. marec, prinaša osnovni tečaj lončarstva v Stari steklarski in kinematografske užitke za mlajše občinstvo z Kino vrtičkom. Posebno doživetje obljublja voden ogled rova pod Ptujskim gradom. Večer se bo zaključil z glasbenimi dogodki, kot sta Jam session in koncert Z glasbo do srca za Dan žena ter nadaljevanjem filmskih projekcij, vključno z drugim delom Dune: Peščeni planet.

Nedelja, 10. marec, bo postregla s prazničnim nedeljskim brunchom za Dan žena v restavraciji Grand Hotela Primus in sklenila filmsko trilogijo vikenda v Mestnem kinu Ptuj z dodatnimi projekcijami priljubljenih filmov.

Podrobnejše informacije o sporedu Mestnega kina Ptuj in aktualnih razstavah najdete na uradni spletni strani. Ta vikend v Ptuju obeta nepozabne trenutke za družine, par, in prijatelje, ki želijo skupaj ustvarjati spomine.

MR