Iskanje pogrešane osebe na Ptuju: policija prosi za pomoč javnosti

Policija na Ptuju intenzivno išče pogrešano 33-letno Sabino Arklinič, ki je neznano kam odšla 23. marca 2024, nazadnje videna v zgodnjih jutranjih urah na svojem domu. V želji po čim prejšnji izsleditvi pogrešane, se policija obrača na javnost s prošnjo za pomoč pri iskanju.

 

Sabina je visoka okoli 160 cm, srednje postave in ima modre oči ter srednje dolge, svetlo rjave lase, ki segajo do ramen. Nazadnje je bila oblečena v črno športno jakno z kapuco. Vsakogar, ki bi imel kakršnekoli informacije o njenem izginotju ali bi pogrešano osebo kje opazil, policija naproša, da to sporoči na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko za nujne primere 113 oziroma na anonimni telefon 080-1200.

Pomoč javnosti je v takšnih primerih izjemnega pomena in lahko bistveno prispeva k hitrejšemu razpletu iskanja. Policija in bližnji Sabine Arklinič se iskalne akcije lotevajo z vso resnostjo in upajo na pozitiven izid. Zahvaljujemo se vam za vsakršno sodelovanje in informacije, ki bi lahko pripomogle k najdbi pogrešane osebe.