Grozljivka na cestah, ugasnilo mlajše življenje, zaprte avtoceste!

Umrla mlajša oseba

Ob 8.53 sta na magistralni cesti Medvode–Kranj v občini Medvode trčila tovorno in osebno vozilo, javlja uprava za zaščito in reševanje. V trčenju je mlajši voznik vozila izgubil življenje. Gasilci GB Ljubljana, GARS Kranj in PGD Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s tehničnim posegom preminulega izvlekli iz vozila.

Poškodovani osebi, med drugim tudi konj

Ob 7.25 je v naselju Topol, občina Bloke, osebno vozilo zaneslo na nasprotni pas vozišča v drugo osebno vozilo, ki je vleklo prikolico za prevoz živali, javlja uprava za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci PGD Cerknica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP. V nesreči je bila ena oseba težje poškodovana, druga pa lažje. V nesreči je bil lažje poškodovan tudi konj.

Prevrnilo se je vozilo z otroki

Zaprta primorska avtocesta!

Ob 7.30 se je na regionalni cesti Kočevje–Ribnica v bližini naselja Nove Ložine, občina Kočevje, prevrnilo kombinirano vozilo z otroki, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Kočevje so na kraju ugotovili, da so vsi udeleženci že varno iz vozila. Premestili so jih v mimoidoči avtobus. En otrok je bil v nesreči poškodovan in je bil odpeljan v ZD. Ostali so bili odpeljani na preventivni pregled z avtobusom. Zavarovali so kraj dogodka ter usmerjali promet do prihoda policistov.

Dars sporoča o popolni zapori primorske in avtoceste:

“Popolna zapora zaradi zdrsa tovornega vozila in sneženja je zaprta primorska avtocesta od Postojne proti Kopru ter vipavska hitra cesta proti Razdrtem.”

Zaprta je bila tudi štajerska avtocesta:

Štajerska avtocesta je zaprta pri Trojanah proti Ljubljani zaradi zastoja tovornih vozil.

Preberite še:

Popolna zapora štajerske avtoceste pri Trojanah!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Primorska avtocesta je ponovno odprta, zaprta ostaja vipavska hitra cesta od…
Kje so trenutno snežne razmere?

 

MR