Franjo Rozman se zahvaljuje za vsak glas

Franjo Rozman

 

Spoštovani,
rezultati volitev so znani, prvi sestanek volilnega štaba in naše svetniške skupine je tudi že za nami, narejene so analize, …
Hvala vsem za vso podporo med kampanjo in za vaš glas na volitvah, ki nam ni samo vzpodbuda temveč obveza, da z vsem svojim znanjem in političnim vplivom premaknemo naše mesto iz repa vseh lestvic, ki merijo uspešnost. Ne pozabimo, zmago nosimo v sebi.

 

Naredil sem analizo za mestne občine. Med vsemi mestnimi občinami smo po razvrstitvi list SDS po prejetih odstotkih na tretjem mestu.
Najbolje so se odrezali kolegi v Murski Soboti, v Kranju so le 0.5 odstotnih točk pred nami. Pomembno pa je, da smo mi najuspešnejši med listami SDS v mestnih občinah, saj smo se v svoji občini (med listami) uvrstili na 2 mesto.
Hvala vsem, ki ste oddali glas za našega kandidata g. Franja Rozmana in listo SDS. Ni nam uspelo, pa nismo preveč žalostni. Imamo mlado ekipo, ki je polna idej in bo zagotovo v naslednjem mandatu zmagovalka. Ptuj mora dobiti mesto, ki mu pripada. Leporečja in praznih obljub je bilo dovolj. Gremo naprej, za naš Ptuj, za ptujčane!
Našo svetniško skupino sestavlja zelo pomlajena ekipa, sestavljena iz ekonomistov in pravnikov, večina nas ima izkušnje v gospodarstvu. Najbolj ponosni pa smo na to, da je med nami Dušan Fric, ki je edini aktivni prostovoljni gasilec v mestnem svetu.
V svetniški skupini smo:
Franjo Rozman, Nuša Vrabl Ferenčič, Dušan Fric, Maša Goričan in Blaž Prelog.
V mestnem svetu bomo poskrbeli, da vaš glas ne bo samo slišan, temveč tudi upoštevan.