dr. Erik Brecelj objasni zakaj Musarjeva ni primerna za predsednico

Zelo ostro je v soočenju na Tarči javne RTV SLO ravnanje predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar kritiziral zdravnik dr. Erik Brecelj. Povedal je, da je Pirc Musarjeva vse prej, kot položaja predsednika vredna kandidatka, da na svetu najbrž ni človeka, ki bi imel podjetja v davčnih oazah, pa bi se razglašal za moralno avtoriteto. Ocenil je, da bi jo po tem, kar je počela tudi kot informacijska pooblaščenka, moralo biti sram, da se razglaša za moralno avtoriteto, in da bi jo lahko zaradi poslov njenega moža v prihodnosti tudi kdo izsiljeval, če bo predsednica republike.
 


 
Izjave Breclja bodo zanesljivo še dvigovale prah, zato jih je vredno poslušati:
 


 
Pirc Musarjeva se je po poročanju MMC odzvala tako: “Dr. Brecelj je vrhunski zdravnik, mi je žal, da tako razmišlja o mojem odvetniškem poklicu, bi pa vendarle povedala, da je v zadevi, ko smo mu poslali opominsko pismo, v javnosti širil neresnice, tudi tokrat jih je. Ne jaz, ne moj mož nimava podjetja v davčni oazi, Aleš ga je imel dolgo vrsto let nazaj in ga je prijavil na Fursu, nobeni davki niso bili plačani v tej davčni oazi, ampak vsi v Sloveniji. Vidite, točno to je diskurz, ki si ga v Sloveniji ne želim, zavajanje javnosti, brutalno pisanje laži, to ne pritiče Sloveniji.”
 
Peter Jančič, Spletni časopis
 


 
Nestrpnost, nespoštljivost, brez osnovnega bontona in etike. Tako se obnašajo prvorazredni za katere pravila ne veljajo.


 

 


 

Vir: nova24tv.si
 
 
Preberite še:

Lokalne volitve v Kidričevem

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Število ilegalnih prehodov meje se veča. Kako bo ukrepala vlada?

Poskus umora poslanca Branka Grimsa

 
TS