Čebelarstvo Šibila iz Tržca ima svoj prodajni prostor

Pri družini Šibila v Tržcu, v občini Videm, so čebele doma. Mladi čebelar Mitja Šibila po očetu uspešno nadaljuje družinsko tradicijo in kupce vedno znova preseneča z odličnim medom ter medenimi izdelki.

Konec minulega leta so Šibilovi dočakali nov prodajni prostor, kjer bodo kupci lažje izbrali medene dobrote za zimske dni brez nevšečnosti ali darila za praznike. Na domačiji so povsem na novo uredili prodajni kotiček in ga tudi dobro založil,i s tem pa so se prav gotovo še bolj približali ljubiteljem medenih dobrot, ki se pogosto oglasijo pri njih.
Prijeten je pogled v novi, dobro založeni prodajni kotiček Čebelarstva Šibila.

Čebelarju Mitji Šibila je z odličnimi medenimi izdelki že uspel preboj na Lidlovo lojtrco domačih, s tem ga je spoznala cela Slovenija, pred koncem lanskega leta pa so z odprtjem majhnega prodajnega kotička uresničili še eno od dolgoletnih želja.

V ponudbi imajo več vrst medu

Police v prodajnem kotičku so polne dobrot za vse okuse in želje

Prodajni kotiček so uredili zelo modno, posebej pa so se pri urejanju prostora posvetili izbiri naravnih materialov. Smrekov les je le ena od posebnosti, ki prostoru daje svojstven čar in domačnost.

Police so napolnili s svojimi lastnimi izdelki, v ponudbi pa imajo več vrst medu, matični mleček, cvetni prah, vosek, propolis, medene pijače, sveče iz čebeljega voska in še kaj. Vse izdelke Čebelarstva Šibila je mogoče dobiti v najrazličnejših darilnih steklenicah, kartonskih nosilkah, po želji pa si lahko vsak posameznik sestavi darilni paket, ki ga potem pri Šibilovih še lepo dekorirajo. V prazničnem decembru je bilo teh želja veliko.

V ponudbi lastni izdelki

Nekaj novega bo tudi ročno izdelana kozmetika iz medu

Čebelar Mitja Šibila se v čebelarstvu trudi delati najboljše zgodbe in tako z velikim veseljem nadaljuje družinsko tradicijo. Ponosen je tudi na vse nagrade s sejmov, priznanja z razstave Dobrote slovenskih kmetij, pa tudi na marsikatero zlato plaketo iz ocenjevanj medu, medenih likerjev, … Vse te nagrade so že dobile posebno mesto v novem prodajnem kotičku.

V tem prostoru bo že kmalu zaživela tudi nekoliko spremenjena blagovna znamka Čebelarstva Šibila

»Idej je še veliko, izzivov nam ne manjka in trudimo se delati najboljše, prisluhniti željam kupcev, vedno pa strmimo k novim, boljšim izdelkom. Kmalu se bomo predstavili z nekoliko dodelano blagovno znamko, na trg želimo dati ročno izdelano kozmetiko iz medu in še česa se bomo domislili. Leto, ki je pred nami, bo zagotovo zanimivo in tega se zelo veselim,« je še povedal čebelar Šibila.
Foto: TM