Anketa: Ali se boste cepili? Zakaj se nekateri ne bi želeli cepiti? Ogrožali naj bi nas nezemljani!

Ali se boste cepili? Foto: Pixabay

Pred kratkim so se zvrstile novice o uspehih kliničnega preizkušanja več proizvajalcev cepiva proti bolezni, ki je ohromila ves svet.

 

Povsod je začutiti kar nekaj optimizma in predvsem upanja, da smo koncu epidemije, hkrati pa se pojavljajo dvomi o varnosti cepljenja.

Izpolnite našo novo anketo (na desni strani zaslona)!
Ali se boste cepili?

 

COVID-19 so prinesli na Zemljo vesoljci

Številni ljudje se ne želijo cepiti, zaradi različnih vzrokov, ki so povečini nesmiselni in že nakazujejo na znanstveno fantastiko.

Tako smo priča vsepogostejšim razlogom za nezaupanje cepivom kot so vnos čipa v telo za nadzor našega življenja in vsesplošen genocid, s katerim bi uničili tričetrt prebivalstva na Zemlji.

Veliko je takšnih, ki verjamejo, da so Covid-19 prinesli nezemljani, katerim služijo vsi svetovni voditelji, vključno z našim predsednikom vlade Janezom Janšo.

Zopet drugi so mnenja, da je svetovna zdravstvena kriza posledica delovanja peščice ljudi, ki si želijo podjarmiti celotno prebivalstvo planeta. Verjeli ali ne, eden izmed vodilnih te skupine je ponovno naš predsednik vlade, Janez Janša.

Cepiti se mora 70% prebivalstva!

Uspeh cepiva je v veliki meri odvisen od obsega precepljenosti prebivalstva (podobno kot učinkovitost aplikacije za sledenje stikom, ki svoj učinek ustvari šele, ko jo ima nameščeno vsaj dve tretjini prebivalstva).

Še tako učinkovito cepivo namreč ne bo doseglo svojega namena, če ga ne bo prejelo vsaj 70 odstotkov ljudi, ocenjujejo pri Svetovni zdravstveni organizaciji.

Odgovornost vseh nas je, da zaščitimo svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih. To lahko storimo na več načinov:

  • Držimo se ukrepov
  • Ostanemo čim več doma
  • Vzdržujemo medsebojno distanco
  • Nosimo maske
  • CEPIMO se, ko bo mogoče.

Brez skrbi, ne bodo nas ugrabili nezemljani! Ogrožajo nas samo tisti, ki javno spodbujajo kršitev ukrepov, ne uporabljajo mask in organizirajo nezakonita zborovanja in shode. Vsi vemo kdo so ti!

MR