Robert Polnar leve koalicije ne bo podprl. Foto: desus.si

Poslanec DeSUS Robert Polnar je v intervjuju za domovina.je dejal, da se z Jožetom P. Damijanom ne ukvarja, ker ga ne zanima.

 

“Čez teden dni bom star šestdeset let. Prišel sem do spoznanja, da je pomembno, kako človek izkorišča razpoložljivi življenjski čas. Ukvarjanje z gospodom Damijanom bi bila z moje strani do skrajnosti klavrna izraba mojega življenjskega časa,” je bil neposreden poslanec DeSUS Robert Polnar.

V intervjuju je dejal, da je dogovor poslanske skupine njegove stranke, da so sodelujejo v vladi Janeza Janše in da bo to ostalo tudi v primeru, če bi bil izvoljen za predsednika DeSUS Karel Erjavec“Na nivoju poslanske skupine imamo dogovor, da v koaliciji ostanemo, to moram odkrito povedati. Ne vidim nobenega razloga, da bi z izvolitvijo novega predsednika nastali pogoji, da bi DeSUS sprejemal revolucionarne sklepe in iz te koalicije odšel. Kaj pa je namreč alternativa tej koaliciji? Nekaj, kar smo že izkusili – ljudje, ki se v hudi krizi ponujajo za rešitelje, pa države niso znali voditi niti v času konjukture.”

Polnar je še dejal, da ne more govoriti za druge, a če bi se njegova stranka vseeno odločila, da podpre J.P. Damijana, ga on ne bi. 

“V njegovi koaliciji ne mislim sodelovati in absolutno ne bo dobila mojega glasu”, je v intervjuju dejal Polnar.

Vir: Demokracija

MR