PGD Lovrenc na Dravskem polju vabi na 7. preventivni dan

Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Lovrenc na Dravskem polju vas vabi, da se pridružite 7. Preventivnemu dnevu, ki bo potekal v soboto, 5. oktobra 2024, med 10.00 in 14.00 uro na igrišču v Lovrencu na Dravskem polju.

 

Kot je navedeno v vabilu, bo dogodek namenjen spoznavanju različnih služb zaščite in reševanja, ki bodo predstavile svojo pomembno vlogo v skupnosti. Poleg izobraževalnih aktivnosti bo dogodek tudi priložnost za družinsko zabavo, saj bodo na voljo številne interaktivne vsebine, primerne tako za otroke kot odrasle.

Posebna pozornost bo namenjena tudi preventivnim ukrepom in izobraževanju mladih, kako ravnati v primeru nesreč. Organizatorji so poskrbeli tudi za brezplačen pregled gasilnikov, kar poudarja pomen priprave na izredne razmere. Vse prisotne pa čaka tudi brezplačen obrok, zaradi katerega PGD naproša, da svojo udeležbo vnaprej prijavite.

Kot poudarja predsednica PGD Lovrenc na Dravskem polju, Sandra Žumer, je ta dan odlična priložnost za krepitev znanja o varnosti in povezovanje z lokalnimi gasilci in drugimi službami, ki skrbijo za zaščito in reševanje.

Za več informacij o dogodku lahko obiščete Facebook stran PGD Lovrenc na Dravskem polju ali pokličete na telefonsko številko 070 788 557.

Na pomoč!

MR