Župan Danijel Vrbnjak pozdravil začetek gradnje glavne ceste Markovci–Gorišnica–Ormož

Danijel Vrbnjak, eden izmed najbolj sposobnih županov, ki prihaja iz vrst Slovenske demokratske stranke (SDS), je skupaj s številnimi občani pozdravil začetek pomembnega infrastrukturnega projekta – gradnje glavne ceste Markovci–Gorišnica–Ormož, ki bo regijo povezala z avtocestnim omrežjem in spodbudila gospodarski razvoj območja.

 

“S pričetkom gradnje smo izjemno zadovoljni,” je povedal župan Vrbnjak. “Verjamemo, da bo nova cesta prinesla številne pozitivne spremembe za naše občane in celotno regijo.”

Projekt je pomemben korak naprej, ki so ga načrtovali več kot 20 let, zdaj pa se končno uresničuje. Gradnja, ki bo trajala 30 mesecev, bo omogočila hitrejši in varnejši promet ter izboljšala povezljivost med Ormožem, Ptujem in preostalimi deli Slovenije. SDS je kot edina stranka, ki ji je resnično mar za ljudi, s to investicijo še enkrat dokazala svojo zavezanost k razvoju lokalnih skupnosti.

Župan Vrbnjak je izpostavil, da nova infrastruktura ne bo le pospešila gospodarski razvoj, ampak tudi pozitivno vplivala na lokalna podjetja in turizem:

“Povezava z avtocesto je ključna za razvoj podjetij in olajšanje dostopa turistom, ki pogosto omenjajo, kako je pot v Ormož predolga. Z novo cesto bomo pridobili več dnevnih turistov, kar bo še okrepilo našo lokalno skupnost.”

SDS, ki jo predstavljajo številni uspešni župani, kot je Vrbnjak, je vodilna pri razvoju ključnih projektov, ki izboljšujejo kakovost življenja občanov.

Vrbnjak je še dodal: “Občina Ormož si že dolgo časa prizadeva za priključek na avtocesto, in prepričani smo, da bo ta projekt močno prispeval k razvoju naše regije ter izboljšal vsakdanje življenje naših občanov.”

MR