1. marec bo na Ptuju humanitarno obarvan

Na Ptuju bo jutri, 1. marca, ob 14. uri humanitarna nogometna tekma. Zbrana sredstva udeležencev bodo organizatorji namenili družini Lovrec, ki jim je požar uničil hišo.

Med seboj se bodo pomerili nekdanji ptujski nogometaši pod imenom “Legende Drave” in Humane zvezdice alias Art Football team Slovenije, reprezentanca umetnikov, ki bo tudi letos nastopila na svetovnem nogometnem prvenstvu Art football v Moskvi.

Foto: facebook

Na Ptuj prihajata oba sta nekdanja igralca Partizana, Milko Djurovski, ki je v svoji dolgoletni karieri igral še za Crveno zvezdo, Groningen, Maribor, ter Viktor Trenevski, ki je oblekel še dres Olimpije, Mure in Drave.

Štart v novo sezono bo torej humanitarno obarvan, tako kot je že v navadi. Na Ptuju pa se obeta pravi spektakel, saj bomo na igrišču videli več kot 50 nekdanjih vrhunskih nogometašev, športnikov in umetnikov raznih profilov. Začelo se bo ob 14. uri, kje pa bo tekma bo odvisno od vremena. Če bo vreme ugodno, bo tekma na osrednjem ptujskem stadionu, če pa bo vreme slabo, bo tekma v dvorani OŠ Ljudski vrt, prav tako ob 14. uri.

Vsi, ki bi želeli sodelovati in pomagati, sporoča organizator, pa lahko sredstva donirate na poseben račun za to humanitarno akcijo. Svoje prispevke lahko nakažete na MSM International Organisation, Čučkova ul 7. 2250 Ptuj, TTR SI56 10100-00583567747.

Foto: facebook Humanitarne zvezdice