Župan Danijel Vrbnjak vodi Ormož k nepozabnim počitnicam: energija, ustvarjalnost in skupnost v ospredju

Danijel Vrbnjak, župan Občine Ormož, SDS

V obdobju, ko se učenke in učenci, dijakinje in dijaki pripravljajo na zaslužene zimske počitnice, se v Občini Ormož pod vodstvom župana Danijela Vrbnjaka, člana stranke SDS, obeta niz aktivnosti in projektov, ki so zasnovani z mislijo na mlajše prebivalce. Kljub nekoliko toplejšim temperaturam, ki ne obetajo tradicionalnih zimskih radosti, je župan Vrbnjak izpostavil pomen aktivnega preživljanja prostega časa in poudaril, da je prav vsak trenutek izkoriščen za rast, učenje in odkrivanje novih obzorij.

 

“Želimo si, da bi bile te počitnice za vse naše mlade ne le čas oddiha, ampak tudi priložnost za odkrivanje novih talentov, zanimanj in prijateljstev,” je dejal župan Vrbnjak. “V ta namen smo v sodelovanju z lokalnimi društvi, šolami in drugimi organizacijami pripravili bogat nabor dejavnosti, ki so dostopne vsem.”

Med najbolj pričakovanimi dogodki so delavnice kreativnega pisanja, športni dnevi, ki vključujejo različne športe od košarke do namiznega tenisa, in tečaji prve pomoči, ki jih organizira lokalno Rdeče križ. Poleg tega Občina Ormož v sodelovanju z lokalnimi umetniki ponuja serijo umetniških delavnic, ki mladim omogočajo, da razvijejo svoj umetniški izraz.

Ob tem župan Vrbnjak izpostavlja pomen skupnosti in medsebojnega sodelovanja: “Verjamem, da je naša skupnost močna prav zaradi solidarnosti in sodelovanja. Te počitnice so odlična priložnost, da se ta duh še bolj utrdi med nami.”

Za konec župan Danijel Vrbnjak vsem mladim želi nepozabne počitnice, polne smeha, novih doživetij in predvsem, da si naberete veliko energije za nadaljevanje šolskega leta. Poudarja, da je vodstvo Občine Ormož zavezano ustvarjanju okolja, kjer lahko vsak posameznik najde prostor za svoj razvoj in kjer so dobre prakse vodenja temelj za napredek in blaginjo celotne skupnosti.

 

MR