Že dvajsetič Bazeni energije

Ptujski Bazeni energije – največji “pool party” v Sloveniji je kombinacija glasbe, plesa, zabave, iger in rekreacije in je prava osvežitev za soparne poletne dni. Letošnja poletna osvežitev je napovedana za soboto, 6. julija v Termah Ptuj.

Tradicionalni Bazeni energije so zagotovo eden izmed največjih dogodkov Kluba ptujskih študentov in letos praznujejo že 20. obletnico. Projekt vsako leto obišče več kot 4000 študentov, dijakov in ostalih obiskovalcev.

V klub vključenih preko 5500 mladih

Klub ptujskih študentov je največja mladinska nevladna organizacija v Spodnjem Podravju in Mestni občini Ptuj, pod svoje okrilje vključujemo več kot 5500 mladih. Z organizacijo kvalitetnih in raznovrstnih dejavnosti, ter ugodnosti skrbimo za aktivno vključevanje, ter krepitev moči mladih. Dobro, ekipno in kakovostno delo v preteklih letih je prineslo rezultate, ki ptujskim študentom in dijakom danes omogočajo načrtovanje in izvajanje obštudijskih dejavnosti, ter pestro, poučno in predvsem zabavno preživljanje prostega časa.

Zabava z Mi2 in Letećim odredom

V sklopu projekta organizirajo pester nabor dnevnih športnih aktivnosti, in sicer vodno aerobiko, plezanje, akrobatiko, zorbing, turnir v odbojki, nogomet na milnici, vlečenje vrvi, atraktivne skoke s skakalnice in vedno zabavne t.i. olimpijske igre.

Na dogodku pa med drugim ponujamo možnost promocije in predstavitve širši množici tudi nadobudnim mladim fotografom in DJ-jem. Poskrbljeno je tudi za odličen glasbeni program in za letošnje Bazene energije so v Klubu ptujskih študentov izbrali skupini Mi2 in Leteći odred.

Tudi letos obljubljajo največji in najbolj mokri pool party v Sloveniji ..

Bazeni energije se bodo, kot tradicionalni projekt Kluba ptujskih študentov, definitivno še razvijali in nadgrajevali. Skozi vzpone in padce na ravni koncepta in organizacije, si organizatorji nabirajo izkušnje in ideje za izvedbo v prihajajočih letih, vsak tak dogodek pa jim torej da še dodaten elan.

Foto: Klub ptujskih študentov