Zabava v Mestu med Vikendom

Prihajajoči vikend prinaša obilo dogajanja in aktivnosti v mestu. Mestna tržnica bo v petek, soboto in nedeljo gostila drsališče, ki bo odprto od 15. do 20. ure v petek in od 10. do 20. ure v soboto in nedeljo, seveda ob primernih vremenskih pogojih. Otroci in mladi po srcu se bodo lahko zabavali tudi na vrtljaku, ki bo na Miklošičevi ulici v istih urah.

 

Ljubitelji filmske umetnosti bodo prišli na svoj račun v Mestnem kinu Ptuj, kjer bodo vsak dan na sporedu različni filmi. V petek si bo mogoče ogledati “Lassie – Nova pustolovščina”, “Dnevnik Pauline P.”, “Wonka”, “Popolni dnevi” in “Bela golobica: Čudežna zgodba”. Sobota in nedelja prinašata enak filmski spored.

Za tiste, ki imajo raje aktivno preživljanje prostega časa, bo v soboto na voljo družinska igra “Pobeg iz grajskega rova” pod Ptujskim gradom, za katero so potrebne prijave na TuRA Ptuj.

V petek in soboto zvečer bo Kavarna Evropa gostila akustični večer, ki obljublja sproščeno vzdušje in dobro glasbo.

Za več informacij o filmskem sporedu obiščite Mestni kino Ptuj, aktualne razstave in druge dogodke pa najdete na spletni strani visitptuj.eu. Vikend v mestu tako obeta zabavo in kulturo za vsakogar.

MR