Za počitnikarje v Kidričevem vikend zanimivih dejavnosti

kidriičevo, sosednji_prijatelji, počitnice, vikend, delavnice, izlet

Filmi bodo na ogled na prostem, pod zvezdami

Sosednji prijatelji Kidričevo letos že petič pripravljajo Dejavne dneve za otroke, mladino in starše. Potekali bodo od petka, 25. avgusta do nedelje, 27. avgusta, med 15. in 20. uro v bližini Športne dvorane Kidričevo. V program so vključili športno, hip-hop, gledališko in fotografsko delavnico. Sosednji prijatelji Kidričevo pa ta vikend vabijo tudi v kino pod zvezdami. Na ogled bo vrsto odličnih filmov, ki se bodo predvajali pred Športno dvorano Kidričevo, skratka pod zvezdami.

Športna delavnica

Animator: Jani Kočevar

Sodelujoči naj pridejo oblečeni v športna oblačila. Sodelovali bodo v športnih igrah na igrišču za Športno dvorano Kidričevo

Hip Hop delavnica

Animatorka: Kaja Klemenčič

Sodelujoči naj bodo oblečeni v športna oblačila in športne copate ter naj imajo s sabo plastenko vode. Učili se bodo plesno koreografijo.

Gledališka delavnica

Animatorja: Andreja Pevec Podgornik in Patrik Komljenović

Sodelujoči naj bodo oblečeni v športna oblačila, učili se bodo učili vrlin gledališke šole, improvizacije in performansa.

​Fotografska delavnica

Animatorji: Jan Intihar, Aleksandra Vidovič, Anja Lampret

Sodelujoči se bodo učili o digitalni fotografiji in svoja znanja uporabili v dokumentiranju dogajanja v drugih delavnicah. Priporočljiv fotoaparat, če ga imaš.

V ponedeljek izmet v Terme Čatež

Počitnikarji iz občine Kidričevo se bodo v ponedeljek, 28. avgusta organizirano odpravili še na izlet v Terme Čatež in sporočajo, da je nekaj sedežev še prostih. Odhod bo ob 8. uri z avtobusne postaje Kidričevo.