Wake park Green Lake v Kidričevem odpira vrata obiskovalcem s pestrim programom za vse generacije

V Kidričevem se z jutrišnjim dnem odpira dolgo pričakovani Wake park Green Lake, znan tudi kot Zeleno jezero. Obiskovalci bodo lahko uživali v številnih aktivnostih, ki bodo potekale na jezeru vse do 31. oktobra.

 

Pestro športno dogajanje bo dopolnjeno z možnostjo okušanja hrane in pijače. Prvič se bodo zainteresirani lahko preizkusili v wakeboardanju. Za otvoritveni dogodek organizatorji ne bodo zaračunavali vstopnine, s čimer želijo privabiti čim več obiskovalcev.

Tisti, ki niso adrenalinski navdušenci, bodo lahko uživali v drugih vodnih aktivnostih, saj si bodo lahko izposodili različne rekvizite za sproščanje na vodi. Novi upravljalci Wake parka Green Lake sledijo viziji turistične destinacije, kjer bo vsak obiskovalec našel nekaj zase. Tako bodo otroke in družine lahko uživali v družabnih dejavnostih, športni navdušenci pa se bodo lahko preizkusili v adrenalinskih vodnih športih.

Poleg športnih aktivnosti bo na Zelenem jezeru poskrbljeno tudi za tiste, ki si želijo ležati na soncu in se sproščati ob vodi. Upravljalci želijo ustvariti prostor, kjer bodo obiskovalci lahko aktivno odkrivali čudovito naravno okolico Zelenega bisera v Kidričevem.

Vir: net-tv.si