Vikend odprtih vrat Destinacije Jeruzalem

Destinacija Jeruzalem, ki združuje tri prleške občine – Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž, skupaj s sosednjimi občinami, prvič v zgodovini enotno odpira svoja vrata.

Destinacija Jeruzalem vabi; foto: občina Ormož
Od petka do nedelje, 12. do 14. aprila, Destinacija Jeruzalem vabi na vikend odprtih vrat. Več kot 50 ponudnikov, od najmanjših do največjih, bo predstavilo svojo ponudbo in z obiskovalci delilo tradicijo, zgodovino, del svojega življenja ter košček srca in prleške duše.

Odličnost svoje ponudbe še posebno potrjujejo s pridelki in izdelki, ki so pridobili pravico do uporabe kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija.

„Izkusite čar tega ohranjenega koščka narave z najčudovitejšimi sončnimi vzhodi in zahodi, ob terasah vinogradov, z dobro kapljico v kozarcu ter s pogačami, tünko in bučnim oljem na krožniku … Doživite naravo z žvrgolenjem ptic, razigranimi glasovi narave ob reki Dravi in pesmijo klopotcev v vinogradih, spoznajte edinstven košček Slovenije, kjer se prepletajo tradicija, kultura, zgodovina, odlična kulinarika, vina za vse okuse sveta, pridelki, izdelki in nepozabna doživetja. Drage popotnice, dragi popotniki, dobrodošli pri nas – dobrodošli v srce Destinacije Jeruzalem Slovenija!“ vabijo občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž.

Foto: občina Ormož