Veliko druženje članov SDS na Ptuju z evropskimi kandidati in izražanjem podpore za prihajajoče volitve

Na Ptuju se je v nedeljo, 21. aprila 2024, odvilo pomembno regijsko srečanje članov in simpatizerjev Slovenske demokratske stranke (SDS) iz ptujske regije. Ob 12:00 se je pričelo druženje pred in v lokalu Gastro Ptuj, kjer so se zbrali člani ob športnih aktivnostih, prijetni glasbi in odlični hrani. Med prisotnimi so bili tudi vidni člani stranke, kot so evropski poslanec Milan Zver, poslanec DZ Slovenije Franc Breznik, kandidatka za evroposlanko Karin Planinšek in poslanci DZ Suzana Lep Šimenko, Andrej Kosi ter Jožef Lenart.

 

Na dogodku so se predstavili tudi kandidati za evropske poslance. Izpostavili so ključne ukrepe in nazore, ki jih nameravajo zagovarjati na evropski ravni, s poudarkom na izboljšanju konkurenčnosti evropskega gospodarstva in kmetijstva ter povečanju varnosti v EU. Milan Zver je na svojem Facebook profilu poudaril potrebo po preobratu v politiki EU, Franc Breznik pa je izrazil optimizem glede prihajajočih volitev, z vzklikom za več Slovenije v Bruslju.

Jože Lenart je delil utrinke z regijskega piknika, kjer so se poleg političnih tem zbrani udeležili tudi nogometnega turnirja in uživali v tradicionalni štajerski kuhinji. Dogodek je bil po besedah organizatorjev izredno uspešen, saj so se lahko člani v sproščenem vzdušju povezali in izmenjali mnenja o prihodnosti Slovenije in Evrope.

MR