V soboto Talumov dan za zdavje

Prvi vikend v septembru je že tradicionalno namenjen odmevnemu športnemu dogodku, ki ga družba Talum organizira za svoje zaposlene.

Naredimo to za svoje zdravje so v Talumu naslovili povabilo na druženje. V soboto, 1. septembra bo potekal že 20. Talumov dan za zdravje, na katerem bodo Talumovci z vključitvijo v različne športne dejavnosti poskrbeli za svoje telo in dobro počutje. 

Promocija zdravja

Sicer pa je v Talumu zdravje zaposlenih v ospredju že vrsto let. V podjetju so prepričani, da je zdravje temelj za dobro in uspešno življenje ter delo – tako za posameznika kot za organizacijo. Promocija zdravja na delovnem mestu vključuje sistematične ciljane aktivnosti in ukrepe, ki jih delodajalec izvaja zaradi dolgoročnega ohranjanja in krepitve telesnega in duševnega zdravja zaposlenih.

V skupini Talum izvajajo aktivnosti, vezane na promocijo zdravja, pod sloganom Zdravo Talum že od leta 1998. Od leta 2012 je skrb za zdravje zaposlenih vključena v strategijo družbe. Stalnica med dogodki pa je tudi Talumov dan za zdravje, ki se ga vsako leto udeležili lepo število zaposlenih.
Vir: Talum