V ptujski Špajzi modrosti v januarju številni dogodki

Center za družine Špajza modrosti, ki deluje v okviru Ljudske univerze Ptuj, tudi v januarju vabi na brezplačne dogodke in poučne delavnice.

V Centru za družine so na voljo tudi različne družabne igre; foto: arhiv Špajza modrosti

Ta teden bosta v Centru za družine Špajza modrosti v Ulici heroja Lacka na Ptuju spet dva zanimiva dogodka, danes predavanje in delavnica z naslovom “Biti dober ali učinkovit starš?” in v petek tarok za seniorje.


Danes ob 17. uri obiskovalcem ponujajo brezplačno predavanje, na katerem se bodo spraševali, kaj starši želimo in kaj od sebe pričakujemo. Kaj je tisto, kar želimo dati našim otrokom, kako lahko to naredimo. Kaj pa želijo naši otroci od nas? Predavala bo Irena Toš Koren, univ. dipl. psih., spec. psih. svetovanja.

Sicer pa Center za družine v januarju ponuja številne brezplačne vsebine in dejavnosti za obiskovalce vseh generacij, od predavanj, delavnice za starše, delavnico Rubikova kocka in družabne igre za vse, po dogovoru pa tudi delavnico Kako skozi ločitev.
V času predavanja je v prvem prostoru organizirano brezplačno varstvo otrok (starost od 5 do 10 let). Prijave za varstvo otrok na 027492150, 051389660 ali na [email protected].
Foto: Špajza modrosti