Urice z jogo in knjigo v ptujski knjižnici

knjižnica, ptuj, mladinski_oddelek, pravljice, joga

Pravljični dogodki za najmlajše

V Knjižnici Ivana Potrča Ptuj so dogodki za najmlajše obiskovalce že nekajletna stalnica in vedno so dobro obiskani. V oktobru v knjižnici ponovno pričenjajo s Pravljičnimi uricami združenimi z jogo.

Namenjene so otrokom od četrtega leta starosti naprej, vse do konca maja prihodnje leto pa se bodo mali obiskovalci knjižnice s pravljičarko Liljano Klemenčič in inštruktorico joge Sonja Trplan srečevali v pravljični sobici mladinskega oddelka. Druženja so napovedana vsak prvi in tretji četrtek v mesecu ob 17. uri.

Vsak drugi torek vabijo na igralne urice

Mladinski oddelek Knjižnice Ivana Potrča Ptuj pa od jeseni vabi tudi na Igralne urice s knjigo, namenjene otrokom od četrtega leta starosti dalje. Potekale bodo do konca meseca maja 2018, vsak drugi torek v mesecu ob 17. uri v pravljični sobici mladinskega oddelka. V knjižnici napovedujejo urice, sestavljene iz pripovedovanja pravljic, zgodbic, pesmi, igranja socialnih in družabnih iger ter ustvarjanja s papirjem, barvicami, plastelinom in še čim. Vsi dogodki so za male obiskovalce brezplačni, s seboj pa je zaželeno, da prinesejo copatke.

TM, KIP Ptuj