TOUR OF SLOVENIA 12. JUNIJA V ORMOŽU: ”OBETA SE NAM SPEKTAKEL, KI GA ŽE NESTRPNO PRIČAKUJEMO”.

Novinarska konferenca Tour of Slovenia je za nami! Z velikim veseljem smo predstavili kolesarsko dirko, katere prva etapa bo potekala 12. junija v čudovitem mestu Ormož. 

 

‘’Glede na lanskoletne izkušnje se nam obeta spektakel, ki ga že nestrpno pričakujemo. Prav zato smo se temu dogodku z velikim veseljem pridružili tudi letos. Dirka ima za naše kraje izjemen promocijski vpliv in veseli me, da so prav na podlagi dobrih izkušenj iz lanskega leta, organizatorji dirke za cilj prve etape letos izbrali prav Ormož’’, je dejal župan Občine Ormož, Danijel Vrbnjak.

Direktor dirke, Bogdan Fink je izpostavil, da je bila lansko leto etapa v Ormožu izredno lepa in prav na pobudo župana bodo letos kolesarji skozi Ormož peljali kar dvakrat. Na dirki se bo letos pomerilo kar 160 kolesarjev iz 23 ekip, kar pomeni, da bo dirka zelo zanimiva tudi za gledalce.

Direktor Javnega zavoda za kulturo, turizem in šport, Andrej Vršič je predstavil promocijske artikle, saj Občina Ormož tudi letos ponuja kolesarske drese, majice, bidone in kape. Vršič je med drugim izpostavil pomen razsežnosti dirke, ki jo spremlja kar 12 mio gledalcev po vsem svetu.

Direktorica občinske uprave Občine Ormož, Milena Debeljak je ob koncu dodala, da se bo občina tudi letos potrudila, da bodo pogoji za kolesarje na dirki kar se da najboljši in povabila prav vse, da ste tudi sami del te čudovite zgodbe, ki v naših krajih dobiva tradicijo.

Gre za izjemno promocijo destinacije, zato se nam pridružite in bodite del tega vznemirljivega športnega dogodka!

MR