To soboto v CID Ptuj na kepico mešanega

To soboto, 19. novembra, ob 20.30, v CID Ptuj

Najslajši koncertni bicikel je spet na placu! Valda, v CID-u, na Ptuju! Tokrat imamo na meniju umazano paleto hrupa, zadetkarstva in vsesplošnega kozmičnega rajanja.

Pamet solili/ušesa navijali nam bodo: DUNRAVEN (Stoner Rock/Grunge; Bistrica ob Sotli), ULTIMA RADIO (Alternative/Stoner/Crossover; Graz/Wien), NIKKI LOUDER (Noise Rock; Kamnik).

Glasbeni ples bodo pospremili zmeraj odlični zvarki in mešanice naše preljube Kavarne Bodi. Zvok bo naštimaval Luka.

Vstopnine ni!

***

V času dogodka bo potekala tudi akcija Heroji furajo v pižamah.

Ustvarili boste lahko svoj Herojski Vau’čer, ki je srčna obljuba bližnjim in prijateljem, da vas lahko pokličejo kadarkoli, ko potrebujejo varen prevoz domov. Prav tako boste pri njih lahko opravili alkotest in vse 0,0 voznike in sopotnike čakajo simpatične nagrade.

Tokrat pa se lahko domov peljete kar z njimi, vozila vas ambasadorka invalidka, ki jo lahko tudi povprašate o tem, kako se je poškodovala in pristala na vozičku.

Zabaven kviz s prijatelji

CID-ov novembrski Trivia Night

V petek, 25. novembra, ob 20.00, v CID Ptuj

Hočeš preživeti zabaven večer s prijatelji, ob tem razmigati sive celice, morda spoznati kaj zanimivega, razvijati zdrav tekmovalni duh in celo osvojiti kakšno nagrado?

Tudi tokrat bo z nami Tadej Ojsteršek alias Kemik Ojstra, ki je širšo javnost navdušil z enciklopedičnim znanjem, ki ga je izkazal kot tekmovalec na TV kvizu Milijonar, pred kratkim pa smo ga videli tudi v kvizu Vem!

Ekipe so sestavljene iz največ 5 članov, za izvedbo dogodka pa se mora prijaviti vsaj 5 ekip.

Za raznoliko ponudbo pijače bodo poskrbeli naši prijatelji iz Kavarne Bodi.

PRIJAVI EKIPO >

Vir: ptuj.si