Ta teden bo znana Najpodjetniška ideja 2017 na Ptujskem

ptuj, manager-klub, najpodjetniška-ideja, izbor

Manager klub Ptuj k sodelovanju povabil pogumne, raziskovalno usmerjene in inovativne

Manager klub Ptuj je v letu 2017 že petič razpisal izbor “Najpodjetniške ideje”, s katerim med podjetniki in mladimi vztrajno išče pogumne, raziskovalno usmerjene in inovativne posameznike. Z razpisom Manager klub Ptuj odkrije tudi najboljše ideje v širšem ptujskem okolju in skuša spodbuditi podjetnost v regiji. Razglasitev najboljših podjetniških idej po oceni strokovne komisije in slovesna podelitev bo ta četrtek, 1. februarja, ob 18. uri v Klubu Gemina GH Primus Ptuj.

Z razpisom za Najpodjetniško idejo Manager klub Ptuj sledi viziji in ciljem delovanja kluba -z aktivnim vključevanjem na različnih področjih v lokalnem okolju, regiji in državi, pomagati vzpostavljati pogoje za hitrejši gospodarski in družbeni razvoj. Želja je podpreti ideje, ki bodo v prihodnosti prinesle nove zaposlitve, podjetniško razmišljanje in dolgoročen uspeh.

Z razpisom poiščejo pogumne, raziskovalno usmerjene in inovativne posameznike, ekipe in podjetja, ki so s svojo idejo v zadnjih letih že uspeli, naj si bo na domačem ali tujem trgu, ter imajo potencial za prodor na globalni trg. Želja je podpreti ideje, ki bodo v prihodnosti prinesle nove zaposlitve, podjetniško razmišljanje in dolgoročen uspeh, so povedali v Manager klubu Ptuj.

»S prepoznavanjem in nagrajevanjem najboljših podjetniških idej želimo spodbujati ustvarjalnost in inovativnost v lokalnem in regionalnem okolju – ne le med podjetniki, temveč tudi med mlajšimi generacijami«, pravi predsednik Manager kluba Ptuj Marko Drobnič.

Sicer pa so dolgoletne izkušnje članov Manager kluba Ptuj dokazale, da so izvirnost, odločnost in delavnost formula za uspeh. Izvirnost je ključna za uspešen začetek, ustrezen pristop in drugačen pogled na rešitve pa je pomemben za konstantno rast podjetja. Odločnost je nujno potrebna v vseh fazah razvoja ideje in poslovanja, so meddrugim prepričani v Manager klubu Ptuj.

TM, foto: CreativeLab