Spot svetovanje Podravje pri ZRS Bistra Ptuj izstopa med najboljšimi v Sloveniji v letu 2023

SPOT svetovanje Podravje, ki deluje pod okriljem ZRS Bistra Ptuj, se je v letu 2023 ponovno uvrstilo med najuspešnejše poslovne točke v Sloveniji. Skozi portal #SPOT je bilo oddanih rekordnih 2.958.799 vlog, kar predstavlja povečanje za več kot 100.000 vlog v primerjavi z letom 2022. Vlogi e-HRS in e-BOL ter e-NDM so prispevali k oddaji 1.349.964 vlog, kar skupaj z ostalimi kanali potrjuje visoko angažiranost in učinkovitost sistema.

 

Skoraj 95% vseh vlog je bilo oddanih elektronsko, od doma, kar poudarja pomembnost digitalizacije in dostopnosti storitev SPOT za podjetnike in posameznike. Posebej izpostavljen je bil postopek M12, ki je zabeležil najvišje število oddanih vlog, sledijo mu postopki M-1 in M-2, ter vloge za nadomestilo plače in potrdila A1.

Medtem ko so točke SPOT po vsej Sloveniji skupaj zabeležile okoli 125.000 oddanih vlog, je SPOT svetovanje Podravje pri ZRS Bistra Ptuj izstopalo z izjemno uspešnostjo, kar še enkrat potrjuje njihovo ključno vlogo v sistemu SPOT in podporo, ki jo nudijo podjetjem in posameznikom v regiji.

Za več informacij in statistični pregled leta 2023 obiščite spletno stran SPOT.

MR