Športnik leta 2021

Na prireditvi Športnik leta 2021 smo se tudi letos poklonili najuspešnejšim športnikom in športnicam v Mestni občini Ptuj.

Najuspešnejša srednja šola je postala Gimnazija Ptuj. Državni prvaki v individualnih športnih panogah so Filip Jeff Planinšek, Aljaž Ajdič, Teja Marot, Maja Bedrač in Tilen Repina. Najperspektivnejši športniki leta sta Lina Maltarič in Žan Ritlop. Najzaslužnejši športni delavci so Vlado Potočnik, Miha Jeromel, Robert Ciglar, Branko Vršič, Filip Leščak, Igor Sternad, Kristina Pšajd in Ladislav Sabo. Nagrada za posebne dosežke je odšla v roke Minee Kolenko. Najuspešnejša ženska ekipa je postal Ženski rokometni klub Ptuj, najuspešnejša moška ekipa pa ŠD Futsal club Ptuj.

Nagrado za življenjsko delo je prejel Drago Vobner. V kategoriji najuspešnejša športnica je 3. mesto zasedla Majda Raušl, 2. mesto Veronika Domjan, 1. mesto pa je pripadlo Tamari Zidanšek. V kategoriji najuspešnejši športnik je 3. mesto zasedel Sašo Stojak, 2. mesto Blaž Rola, športnik leta 2021 pa je postal Kristjan Čeh.

Vir: MO Ptuj