Skupina Devil’s crew vse bolj prepoznavna

Ljubitelji hitrih in dobrih avtomobilov vedno pritegnejo pozornost. Ne samo, da za dobrimi avti gledajo fantje, ampak tudi dekleta niso izjema.

Foto: pospeše
Ena takih skupin je tudi skupina Devil’s crew na Ptuju, v slovenskem prevodu klub hudičeve ekipe, ki ljubi avtomobile. Člani se ukvarjajo z unikatno predelavo vozil, kot je na primer predelava zunanjosti in notranjosti vozila, predelava ozvočenja in motornega prostora.
Foto: Pospešek

Po uspešnem lanskem avto showu se na Ptuju obeta nov avtomobilistični dogodek

In ta klub ni kar tako, saj združuje vse tiste, ki jim avto pomeni tudi način življenja. Se pa skupina podaja na številna srečanja in odmevne prireditve, kjer se s svojimi avtomobili tudi predstavljajo. Klub organizira tudi srečanja drugih klubov po celi Sloveniji in tujini, kjer se odvijajo avtomobilski spektakli in avtomobilska srečanja.

Ljubitelji jeklenih konjičkov se ukvarjajo z unikatno predelavo vozil. Foto: Pospešek

2. avto show bo na Ptuju 29. junija letos

Prvi tak avto show se je zgodil lanskega 30. junija na Ptuju in je bil več kot uspešen, zato se je skupina odločila, da se predstavi tudi po drugih krajih po Sloveniji. Skupina na srečanjih pripravlja tudi razne nagradne igre, srečanja ljubiteljev predelanih vozil, starih vozil in avto akustičnih ljubiteljev. Vedno pa je poskrbljeno tudi za glasbo, hrano in pijačo ter za razne klubske igre in podeljevanje pokalov.
Klub vabi v svoje vrste člane, ljubitelje avtomobilov. Svoje jeklene lepotce pa bodo javnosti znova pokazali 29. junija, ko bo mogoče podoživeti čisto pravi 2. avto show na Ptuju.
Foto: Pospešek