Še zadnja priložnost za ogled predstave I ♥ Njofra na ptujskem odru

Na odru Mestnega gledališča Ptuj (MGP) si bo še zadnjič v letu 2018 mogoče ogledati predstavo I ♥ Njofra v režiji Ptujčana Sama M. Strelca, ki je poskrbel tudi za prevod in scenografijo.

Igrata Gojmir Lešnjak Gojc in Vlado Novak. Komedija, postavljena v 80. leta v Maribor, je na pragu letošnjega poletja navdušila številčno publiko, ki si je predstavo ogledala v dvorani dvorca Turnišče pri Ptuju.

Na nek način je to zaprašena, staromodna in rahlo nostalgična komedija za vse jugo nostalgike in tiste, ki to niti slučajno ne želijo biti, ki pleni tudi s petjem in plesom.
Komedija v produkciji MGP bo na ogled še ta torek, 18. septembra in jutri, 19. septembra, ob 20. uri na odru MGP.

Vpis abonmaja

Sicer pa si v teh dneh v Mestnem gledališču Ptuj mogoče urediti tudi abonma za novo gledališko sezono 2018/19. Dosedanji abonenti si lahko podaljšajo abonma samo še 18. septembra, novi abonenti pa so k vpisu vabljeni od srede, 19. septembra, do vključno petka, 28. septembra. Vpis v abonma si je mogoče urediti v delovnem času blagajne (vsak delavnik od 9. do 13. ure, ob sredah do 17. ure na blagajni – vhod iz Murkove ulice). V času vpisa abonmajev bo blagajna odprta tudi ob sobotah od 9. do 13. ure.
Foto: MGP