Še nocoj in jutri v Vitomarcih kino na prostem

kino, na prostem, občina, sv. andraž_v_slovenskih_goricah, etnotour

Začetek projekcije ob 21. uri

V poletnih mesecih je so predvajanja filmov na prostem postala že kar stalnica v mestih in v zadnjem obdobju tudi na podeželju. Večerni kino na prostem ta konec tedna doživljajo tudi v občini Sv. Andraž v Slovenskih goricah. Predstavi bosta še nocoj in jutri na prostoru pri osnovni šoli.

V Vitomarcih je vse nared tudi za ogled nocojšnjega hrvaškega filma Tko pjeva zlo ne misli. Foto: arhiv občina Sv. Andraž v Slovenskih goricah

Občina Sv. Andraž v Slovenskih goricah se namreč vključuje v projekt Etnotour, ki je podprt s strani Evropske unije in povezuje Slovenijo in Hrvaško. V okviru omenjenega projekta so ta vikend v slovenjegoriški občini pripravili večerne kino predstave na prostem.

V petek so si obiskovalci lahko ogledali film Babica gre na jug, danes bo na sporedu hrvaški film Tko pjeva zlo ne misli in v nedeljo še en slovenski film Naš avto. Vse projekcije se začenjajo ob 21. uri na igrišču pri osnovni šoli in kot kaže jim bo vreme te dni naklonjeno, tako, da dogodka ne bo potrebno seliti v notranjost. Vstop je prost. Vljudno vabljeni!

TM, Vir: občina Sv. Andraž. v Slov. goricah