Samo M. Strelec ponudil brezplačen odhod na hladno

ptuj, rov, ptujski_grad, samo m. strelec, vročina

Znova odprt rov pod ptujskim gradom

Ptujčanu Samu M. Strelcu ne manjka dobrih idej in v dneh vročinskega vala se je odločil, da znova odpre rov pod ptujskim gradim. V skriti Ptuj je povabil v sredo, 2. avgusta točno opoldne. Do preklica ponuja brezplačen odhod na hladno, priporoča pa, da obiskovalci rova s seboj vzamejo še kaj hladnega in si v rovu tudi postrežejo. Prvi obiskovalci so namreč s seboj prinesli okrepčilo.

Zastonj na hladno. Na Ptuju, v rovu pod gradom.

V povabilo je Samo M. Strelec zapisal naslednje

Do preklica bom zaradi vročinskega vala znova odprl rov pod gradom in ponudil brezplačen odhod na hladno. In sicer na naslednji način:

Rov bom odprl sredi tedna, 2.8.2017 ob 12. uri. Vstopiš. Notri bosta dva stola. Ob stolih en sixpack hladnega piva (ohlajeno bo na 17 C). Ob pivu škatla za smeti. Se ohladiš. Če želiš, popiješ pivo. Piksno vržeš vemo, kam (škatla ob stolu).

Fajn bi bilo: da prineseš v rov za naslednjega, ki se bo prišel hladit, vsaj toliko, kot boš spil sam. Smo sposobni prinesti v hladilni sistem več, kot bomo odnesli? In si naredimo na koncu splošni žur in spijem vse do konca? Odideš, zapreš vrata za seboj. Cca ob 18. h vsak dan bom prišel zaklenit vrata. Režim velja do preklica na tem istem FB mestu. No, velja:

VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST!

TM, vir in foto: splet, PeTV