Raznolik vikend na Ptuju: družinska zabava, film in glasba

Vikend na Ptuju prinaša široko paleto aktivnosti za vse generacije. Mesto bo oživelo s številnimi dogodki, ki obljubljajo zabavo, kulturo in sprostitev.

 

Petek, 19. januar, postreže z raznolikimi dogodki. V popoldanskih urah se bodo odprla drsališča in vrtičlaki, ki bodo zagotovili zabavo za najmlajše. Mestni kino Ptuj bo gostil vrsto filmskih projekcij, med njimi priljubljene družinske filme kot so “Miraculous: Pikapolona & Črni Maček” in “Toni, Staša in Čarobna Luč”. Večer bodo popestrili kulturni dogodki, kot je Viktorinov večer v minoritskem samostanu ter akustični večer v Kavarni Evropa. Gledališki ljubitelji bodo uživali v predstavi “Franz” v Mestnem gledališču Ptuj.

Sobota, 20. januar, nadaljuje s pestrim programom. Poleg drsalnega in vrtičlakaškega užitka, se obeta posebno doživetje s “Pobegom Igrajskega rova” pod Ptujskim gradom. Filmski program ostaja pester z večernimi predstavami, kot so “Wonka” in “Nesrečna bitja”. Za glasbeni zaključek dneva bo poskrbljeno v Kavarni Evropa.

Nedelja, 21. januar, zaključuje vikend z enakim raznolikim programom. Družine bodo lahko uživale v filmskih projekcijah in prostem času na drsališču ali vrtičlaku. V Mestnem gledališču Ptuj se bo odvijala gledališka predstava “Svadbena Zvona”, kar predstavlja idealno priložnost za ljubitelje gledališča.

Za dodatne informacije o filmskem programu obiščite spletno stran Mestnega kina Ptuj, za aktualne razstave in ostalo ponudbo pa spletno stran Visit Ptuj. Ta vikend na Ptuju zagotovo ne bo manjkalo možnosti za zabavo in kulturo.

MR