Ptujskim Javnim službam certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta

Po pridobitvi certifikata bonitetne odličnosti AAA v lanskem letu, je družbi Javne službe Ptuj te dni Prva bonitetna agencija podelila še certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta.

Certifikat finančne zanesljivosti prejme gospodarski subjekt, katerega poslovanje in premoženjsko finančno stanje, po strokovnih kriterijih za dodelitev certifikata, kažeta na njegovo nadpovprečno uspešnost in finančno zanesljivost, so pojasnili v vodstvu Javnih služb Ptuj.

Po kriterijih bonitetne hiše je imetnik certifikata uvrščen v elitno skupino finančno najzanesljivejših gospodarskih subjektov v Sloveniji, ki v celotni populaciji predstavljajo 6,25% najboljših v Sloveniji. Imetniku je certifikat podeljen za obdobje enega leta.

»Certifikat potrjuje stabilnost in uspešnost poslovanja družbe. S prejemom certifikata bo družba utrdila zaupanje in ga uporabila kot dodatno referenco pri razpisih ter pri poslovanju s poslovnimi partnerji,« je povedal direktor družbe Javne službe Ptuj mag. Alen Hodnik.

Foto: JS Ptuj