Ptujski Center interesnih dejavnosti ponuja številne počitniške aktivnosti

Verjetno se marsikdo med počitnikarji na širšem Ptujskem sprašuje, kaj boš počel med počitnicami. Rešitev v obliki ustvarjalne zabave imajo v Centru interesnih dejavnosti Ptuj.

CID-ova ponudba počitniških aktivnosti je letos še bogatejša kot v preteklih letih in zagotovo bo vsak lahko našel nekaj zase. Program pestrega in poučnega dogajanja so letos naslovili Oblikuj svoje poletje 2018.

Vračajo se priljubljene ulične delavnice z bratoma Malek in RUD Eleja, ki so tudi edina dejavnost, za katero ni potrebna prijava. Na ostale delavnice se je zaradi omejenega števila prostih mest treba prijaviti preko elektronske pošte ([email protected]), po telefonu (02 780 55 40, 041 604 778) ali osebno na Osojnikovi 9.

In kaj vse bodo počitnikarji počeli? Migali bodo z rolanjem, boksom in swingom, širili obzorja z angleščino, ruščino in italijanščino, razgibavali možgančke z delavnico Brainobrain, se spoznavali s telegrafijo, izdelovali letala, bobnali, vrtnarili, kuhali, šivali, eksperimentirali v otroškem laboratoriju ter ustvarjali na likovnih in filmskih delavnicah.
Vir: CID Ptuj