Ptujska poletna noč

Ptujska poletna noč je zagotovljeno eden najbolj pričakovanih dogodkov na Ptuju, ki prinaša nepozabno izkušnjo za obiskovalce vseh starosti. Ta čarobna noč prinaša glasbo, ples, hrano in pijačo, ter ustvarja izjemno vzdušje, ki se pretaka skozi ozke uličice starega mestnega jedra.

 

Čeprav je seznam nastopajočih še skrivnost, pričakujemo široko paleto glasbenih zvrsti, ki bodo zadovoljile različne glasbene okuse. Vsako leto so nastopajoči raznoliki in prinašajo pestrost glasbenih izvajanj, od lokalnih talentov do uveljavljenih imen. S svojimi nastopi bodo zagotovili, da se bo dogajanje odvijalo do zgodnjih jutranjih ur.

Ptujska tržnica bo v teh dveh večerih postala srce dogajanja. Obiskovalci bodo lahko uživali v različnih kulinaričnih dobrotah, ki jih ponujajo lokalni ponudniki hrane in pijače. Obiskovalci bodo imeli priložnost poskusiti tradicionalne jedi Ptuja ter razvajati svoje brbončice s svežimi lokalnimi sestavinami.

Občina Ptuj skrbno načrtuje to pomembno prireditev, da bo potekala brezhibno in da bo vsem obiskovalcem nudila nepozabno izkušnjo. Organizatorji bodo poskrbeli za varnost, urejenost prizorišča ter različne aktivnosti, ki bodo zabavale vse generacije. Poleg tega pa bo tudi prostor za lokalne obrtnike in umetnike, ki bodo lahko predstavili svoje izdelke.

Ptujska poletna noč je priložnost, da preživite čudovit večer v enem najlepših mestnih središč v Sloveniji. Vsi ljubitelji dobre glasbe, hrane in prijetnega vzdušja se bodo zbrali, da bodo skupaj ustvarili nepozabne spomine. Ne glede na to, ali ste ljubitelj rocka, popa, jazza ali elektronske glasbe, bo Ptujska poletna noč zagotovo prinesla nekaj zase.

Zabeležite si datume – petek, 4. avgust, in sobota, 5. avgust – in se pridružite Ptujski poletni noči, ko bo Ptuj oživel in postal prizorišče ene najbolj vznemirljivih poletnih zabav v Sloveniji. Prepustite se ritmom glasbe, okusite lokalno kulinariko ter uživajte v edinstvenem vzdušju, ki bo zagotovo navdušilo vaše