Prvi START UP VIKEND v Ormožu – Nepozabna podjetniška izkušnja čaka na vas! 🚀

Če ste pripravljeni na edinstveno podjetniško izkušnjo, vam z veseljem sporočamo, da se bo v Ormožu odvijal prvi START UP VIKEND, ki ga organizirata Razvojno raziskovalni center RRC Ormož in Klub Ormoških Študentov. Dogodek bo potekal 13. in 14. maja 2023 v Klubu Ormoških Študentov.

 

Udeležba je namenjena ekipam s 2 do 4 člani, starih od 13 do 30 let. Na dogodku vas čaka super ekipa mentorjev, zunanji mentorji, zanimivi gosti, možnost mreženja, reševanje podjetniškega izziva, odlična kulinarika, dobra družba, osupljiva nagrada in še veliko več. 🎊

Zmagovalna ekipa bo prejela najboljšo nagrado EVER, ki jo je prispevalo mlado START UP podjetje Glowen kot glavni sponzor. ❤❤ Udeležba na dogodku je za ekipe BREZPLAČNA. 😉

Prijave so obvezne in jih sprejemamo na e-naslov [email protected] do 10. maja 2023. Število mest za ekipe je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo!

Ne zamudite te izjemne priložnosti za razvoj vaših podjetniških idej, izmenjavo izkušenj in navezovanje novih stikov v sproščenem in ustvarjalnem okolju. Pridružite se nam na prvem START UP VIKENDU v Ormožu!

MR