Priložnost za enkratno socialno pomoč

Klub ptujskih študentov je objavil Razpis za enkratno socialno pomoč v višini 150 evrov na osebo.

Razpis je namenjen dijakom in študentom, ki so v šolskem/študijskem letu 2019/20 člani Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov ali Kluba ptujskih študentov. Preverite prijavno dokumentacijo in razširite novico tudi med sošolce in prijatelje, da ta doseže tiste, ki pomoč zares potrebujejo.

Še malo in že bomo zakorakali v drugi del šolskega in študijskega leta, sporočajo iz Kluba ptujskih študentov (KPŠ). Ker lahko visoki stroški za marsikoga pomenijo veliko breme in skrbi, želijo vsaj malo posameznike in družine razbremeniti v KPŠ.

Posamezniki se lahko do oddaje dokumentacije včlanijo v Dijaško sekcijo Kluba ptujskih študentov ali Kluba ptujskih študentov v času uradnih ur v prostorih kluba. Izpolnjeno zahtevano dokumentacijo pošljite v obliki priporočene pošiljke na naslov Klub ptujskih študentov, Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj, s pripisom »KPŠ – socialna pomoč. Ne odpiraj!«. Rok za oddajo vloge je petek, 13. 3. 2020.

Enkratno socialno pomoč bosta prejeli dve upravičeni osebi, ki bosta pravočasno poslali popolno dokumentacijo in izkazovali najšibkejši socialni status. Odločitev bodo sporočili preko elektronskega naslova ali priloženega drugega kontakta v roku 10 delovnih dni.

Foto: KPŠ