Prihodnost slovenskega kmetijstva: Pogovorno omizje z uglednimi gosti

V četrtek 29. februarja bo potekalo pogovorno omizje z naslovom “Aktualna problematika v slovenskem kmetijstvu”, kjer bodo skupaj razpravljali o ključnih izzivih in prihodnosti kmetijstva v naši državi. Ta dogodek predstavlja edinstveno priložnost za vse zainteresirane, da se poglobijo v razpravo o stanju in perspektivah slovenskega kmetijskega sektorja.

 

Za mizo bodo sedeli ugledni gosti, ki bodo delili svoje bogate izkušnje in strokovno znanje:

  • Dr. Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo 14. vlade Republike Slovenije, bo spregovoril o trenutnih politikah in načrtih vlade za podporo kmetijskemu sektorju.
  • Franci Breznik, poslanec Državnega zbora in predsednik odbora za zadeve Evropske unije, bo predstavil vpliv EU politik na slovensko kmetijstvo in možnosti za razvoj.
  • Martin Vogrinec, član Izvršnega odbora Foruma za kmetijstvo in podeželje, bo delil praktične izkušnje in pogled na povezovanje kmetijske prakse s sodobnimi tehnološkimi in trajnostnimi pristopi.

Dogodek bo potekal v četrtek, 29. februarja, ob 18:00, v Vaškem domu Skorba. Ta srečanje je odlična priložnost za vsakogar, ki ga zanima kmetijstvo, da izve več o aktualnih temah, ki oblikujejo sektor, in da prispeva k razpravi o njegovi prihodnosti.

Organizatorji vljudno vabljenjo, da se pridružite in prispevate k bogati razpravi. Vaša prisotnost in mnenja so izjemno cenjeni, saj skupaj lahko najdemo poti za napredek in izboljšave v slovenskem kmetijstvu. Povabite tudi zainteresirane kmete in ostale deležnike iz vašega okolja, da se nam pridružijo na tem pomembnem dogodku.

MR