Pred nami pester vikend v Starošincah

Tudi letos v Konjeniškem parku Starošince pripravljajo tradicionalno druženje ob mednarodnem dnevu družin! Načrtujejo pester program za družine in posameznike – za vse tiste, ki imate radi naravo, uživate v družbi pozitivnih ljudi, se želite srečati s konji in spoznati njihov vsakdan. Predstavili bodo tudi brezplačne vsebine in programe Centra za družine Objem.

 

 

V nadaljevanju objavljamo dogodke, ki jih načrtujejo ta konec tedna, v soboto, 13. maj, med 15. in 20. uro in nedelji, 14. maj, med 15. in 18. uro.

Oba dneva si lahko ogledate gledališko predstavo KRESNIČEK v izvedbi našega družinskega gledališča OBJEM. Zgodba o majhnem, nagajivem kresničku, ki išče izgubljeno lučko, skriva čudovita sporočila za majhne in velike gledalce. S svojimi spevnimi glasbenimi motivi vam bo zagotovo segla do srca …

V soboto ob 19. uri bodo za presenečenje večera poskrbeli člani vokalnega kvarteta VOX ARSANA in oder obarvali v moderni swing, začinjen z bogatimi harmonijami, virtuoznimi ritmi jazza ter dinamično barvitostjo večglasnega petja.

V nedeljo ob 17. uri nas bo s svojo kitaro obiskal vselej aktualen in pronicljiv kantavtor ADI SMOLAR, ki s svojo glasbo in besedili že štiri desetletja navdihuje vse generacije poslušalcev …

Če pa želite podpreti poslanstvo in delovanje Zavoda Nazaj na konja, jim lahko namenite donatorski prispevek na dan dogodka ali pa nam donacijo nakažete na naš TRR:
ZAVOD NAZAJ NA KONJA, Starošince 37b, 2326 Cirkovce
Davčna številka: SI87752123
Transakcijski račun: SI56 0252 8026 0261 474 (NLB d.d.)
Namen: DONACIJA

Povzeto po: mojaobcina.si