Poslanec Andrej Kosi ostro napadel vlado: “Mr. Nateg” in prazne obljube

Poslanec Andrej Kosi iz Spodnjega Podravja, član stranke SDS, je včeraj preko Twitterja ostro kritiziral aktualno vlado, ki jo je označil za najbolj nesposobno v zgodovini Slovenije. V svoji objavi je izrazil nezadovoljstvo nad izpolnjevanjem predvolilnih obljub in trenutnim stanjem v državi.

@andrej_kosi: “Pred 2 letoma smo državljanke in državljani lahko gledali nasmejanega moškega s slušalkami, kako govori, da ljudje plešejo in da prihaja v Slovenijo svoboda in številne reforme ter boljše življenje ter večji posluh za ljudi. Po dveh letih sem v neke, medijskem portalu zasledil, da tega gospoda v koaliciji kličejo Mr. Nateg.”

Kosi je v svojem zapisu opozoril, da obljube o svobodi, reformah in boljšem življenju niso bile izpolnjene. Namesto napredka in izboljšanja kakovosti življenja državljanov je, po njegovem mnenju, stanje v državi nazadovalo.

Njegova objava je hitro pritegnila pozornost širše javnosti in medijev, sprožila pa je tudi številne odzive. Medtem ko nekateri delijo njegovo mnenje in izražajo razočaranje nad delovanjem vlade, drugi menijo, da je kritika pretirana in nepoštena.

Kosi je s to izjavo jasno pokazal, da opozicija ostaja glasna in kritična ter da bo še naprej pozorno spremljala delo vlade. V prihodnjih dneh se pričakujejo nadaljnje razprave in odzivi na Kosijevo ostro kritiko ter na splošno učinkovitost trenutne vladne koalicije.