Podaljšan rok za prijavo Najpodjetniške ideje 2017

podjetniške-ideje, razpis, manager-klub-ptuj

Vabljeni k oddaji izvirne podjetniške ideje

Če razvijate podjetniško idejo, ki je inovativna, drugačna in izvirna, ne zamudite razpisa Manager kluba Ptuj. Na razpis Najpodjetniška ideja 2017, ki že petič išče odločne posameznike in ekipe, se lahko prijavijo gospodarske družbe, podjetja in samostojni podjetniki ter dijaki in študenti. Čas za prijavo na razpis je podaljšan do 15. decembra, so sporočili iz Manager kluba Ptuj.

S prepoznavanjem  in z nagradami za najboljše podjetniške ideje želi klub spodbujati kreativnost in ustvarjalnost, tako med podjetniki, kot tudi med mladimi. Idejam z največjim potencialom bo klub pomagal, jih strokovno podprl ter povezal z investitorji in potencialnimi partnerji. Mladim, dijakom in študentom bodo nudili tudi mentorstvo.

Manager klub Ptuj prijave pričakuje do 15. decembra

Z razglasitvijo finalistov in zmagovalcev na slavnostni prireditvi v januarju 2018 bo Manager klub Ptuj zarisal uspešno pot še nekaterim mladim ali že uveljavljenim podjetnikom. Utrinek s predstavitve letošnjega razpisa Najpodjetniška ideja 2017. Foto: CreativeLab

Z razpisom išče Manager klub Ptuj pogumne, raziskovalno usmerjene in inovativne posameznike, ekipe in podjetja, ki so s svojo idejo v zadnjih letih že uspeli, in to na domačem ali tujem trgu, ter imajo potencial za prodor na globalni trg. Želja je podpreti ideje, ki bodo v prihodnosti prinesle nove zaposlitve, podjetniško razmišljanje in dolgoročen uspeh, še poudarjajo v Manager klubu Ptuj, kjer izvirne ideje pričakujejo do sredine letošnjega decembra.

Več informacij o razpisu in prijavni obrazec najdete na spletni strani www.mkp.si .

TM, MKP