Počitniške delavnice v ptujski Špajzi modrosti

V Špajzo modrosti Ptuj počitnikarje vabijo od ponedeljka, 26. februarja do četrtka, 1. marca, vsak dan ob 10. uri

V Centru za družine Špajza modrosti, v eni od dejavnosti Ljudske univerze Ptuj, kjer ponujajo številne brezplačne vsebine in dejavnosti za obiskovalce vseh generacij, bodo v tem počitniškem tednu dodali še zanimive počitniške aktivnosti in delavnice za otroke.

Kotiček v Špajzi modrosti vabi tudi v počitniških dneh … Foto: LU Ptuj

PONEDELJEK, 26. 2., 10.00 – SPOZNAJ ORFFOVA GLASBILA
Na prvi počitniški dan ste vabljeni na delavnico, ki je namenjena otrokom od 6. leta starosti naprej. Spoznali boste številna glasbila, se naučili kakšno pesmico in uživali v druženju. Delavnica bo trajala predvidoma dve uri.
TOREK, 27. 2., 10.00 – ZVERJASEC NA OBISKU
Srečali se boste s slikanico Zverjasec, pobližje spoznali glavne junake in si ustvarili čisto svojega zverjasca, ki ga boste lahko odnesli domov. Delavnica je namenjena otrokom od 5. leta starosti naprej.
SREDA, 28. 2., 10.00 – ČAS ZA BRAINBOX
Delavnica je namenjena vsem ljubiteljem Brainboxa, da preizkusite in krepite svoj spomin. Vabljeni posamezniki vseh starosti.
ČETRTEK, 1. 3., 10.00 – TURNIR ČLOVEK NE JEZI SE!
Le kdo ne pozna slavne igre Človek ne jezi se! Vabljeni posamezniki vseh starosti, da se tokrat preizkusite v turnirju in s kančkom sreče osvojite privlačne nagrade za najboljše.
Zaradi lažje organizacije vas organizator naproša, da se na počitniške dejavnosti prijavite na telefonsko številko 02 7492150.
TM