Počitniška ponudba CID-a Ptuj

cid, ptuj, počitnice_delavnice

Polnijo še zadnja mesta

Ponudba Centra interesnih dejavnosti (CID) Ptuj v času letošnjih poletnih počitnic je polna zanimivih poletnih aktivnosti in nekatere bodo na sporedu še v avgustu. Nekaj počitniških dejavnosti je že polno zasedenih, v nekaterih pa še zbirajo zadnje prijave.

Od 7. do 11. avgusta bo potekala počitniška šivalnica in nekaj prostih mest je še na voljo. Od 14. do 18. avgusta bo v Mestnem parku potekala žonglerska delavnica in tudi tam je na voljo še nekaj prostih mest. Filmska delavnica, ki bo potekala od 21. do 25. avgusta, je polno zasedena, prav tako delavnica Recikliram kot umetnik, ki bo počitnikarjem na voljo v Mestnem kinu Ptuj od 28. do 31. avgusta.

Prijave do zapolnitve prostih mest zbirajo v prostorih CID-a (Osojnikova 9, vsak delavnik med 9.00 in 18.00), na elektronskem naslovu [email protected] ter na telefonskih številkah 02 780-55-40 in 041 604-778. Na teh naslovih so zainteresiranim na voljo tudi za dodatne informacije. Delavnice bodo izvedli ob zadostnem številu prijav, zato počitnikarji pohitite.

TM, Vir: CID Ptuj