Pestra ponudba počitniških dejavnosti za otroke na Ptujskem

Tudi v Centru za družine Špajza modrosti, Ljudske univerze Ptuj so v poletnih počitnicah pripravili tudi številne zanimive in ustvarjalne dogodke za otroke. Zaželena je prijava na dejavnosti.

Center za družine Špajza modrosti v centru Ptuja (v Ulici heroja Lacka 3) ponuja številne brezplačne vsebine in dejavnosti za obiskovalce vseh generacij. Te dni so v Špajzi še posebej dobrodošli počitnikarji.
Špajza modrosti ponuja številne programe. Eden izmed njih so izobraževalne in praktične delavnice na temo razvijanja odzivnega in senzibilnega starševstva. Delavnice oziroma predavanja nagovarjajo teme kot so postavljanje meja, ohranjanje dobrih odnosov, varno in sočutno starševstvo. Na nas se lahko obrnejo tudi starši, ki se znajdejo v situaciji razhoda s partnerjem. V programih pa se bomo dotaknil tudi zdravega življenjskega sloga, temam kot so depresija, premagovanje stresa in podobno.

Posebej vabljeni na družabno ustvarjalnico in delavnico Rubikova kocka

Organizirajo številne počitniške aktivnosti in dejavnosti za otroke, različne ustvarjalne in bralne urice, različne delavnice kot je hitrostno sestavljanje Rubikove kocke in mnogo več. Prav tako v sodelovanju različnimi organizacijami (OŠ Ljudevita Pivka, VDC Sožitje, Sonček) potekajo vsebine za opolnomočenje družin otrok, ki imajo drugačne potrebe.

Zaradi lažje organizacije prosijo, da se zainteresirani na počitniške dejavnosti prijavijo na telefonsko številko 02 7492150 ali na [email protected]. Za udeležbo na dogodkih je potrebno izpolniti prijavnico: http://www.lu-ptuj.si/images/2016-vsebina/SpajzaModrosti/PRIJAVNICA-za-otroke_Poletne-poitnice-2018.pdf
V letošnji letak pa se jim je prikradel tiskarski škrat, in sicer pri dveh dogodkih:
družabna ustvarjalnica bo v torek, 24. julija, ob 9. uri,
delavnica Rubikova kocka pa v sredo, 22. avgusta, ob 9. uri.
Vir: Špajza modrosti