ORATORIJ PTUJ 2022

Ptujski oratorij je projekt vseh treh ptujskih župnij, ki ima že zelo dolgo tradicijo. Župnije so ga začele izvajati leta 2001 in nato nadaljevale vse do danes, ter tako izpeljale že 14. oratorijev izmed katerih je vsak naslednji, kot pravijo otroci, še boljši, kot so bili doslej. Vsako leto se ga udeleži nekje med 200 in 250 otrok, zanje pa skrbi ekipa okrog 70 mladih animatorjev, pod vodstvom ekipe voditeljev. Poteka navadno predzadnji teden počitnic, tako da imajo otroci po zaključenem oratoriju še nekaj dni, da se skrbno pripravijo na novo šolsko leto.

 

Animatorji ptujskega oratorija vas vabijo, da se jim pridružite in postanete del velike družine ptujskega oratorija. Če bi rad/a preživel/a nepozaben teden počitnic, si ustvaril/a nepozabne spomine, sklenil/a nova prijateljstva in se zabaval/a v dobri družbi otrok, duhovnikov, katehetov in animatorjev, so pravi naslov zate!

Po dolgih treh letih se boste končno spet srečali, letošnji oratorij pa vas bo popeljal po zgodbi svetopisemske junakinje kraljice Estere.

Na spodnji povezavi vas čaka prijavnica za Oratorij 2022, ki bo potekal od 16. 8. do 20. 8. 2022 (od torka do vključno sobote).
https://forms.gle/4zzspHGBs2W7Vjq9A

Rok za oddajo prijavnice je 31. 7. 2022 do 23:59.ž
Vir: www.ptuj.si