Odprta kuhna v soboto gostuje na Ptuju

Na ptujskem Mestnem trgu bo po ponovno zadišalo po odličnih jedeh z vseh koncev sveta. Za to soboto je napovedano poletno gostovanje Odprte kuhne na Ptuju.

Odprta kuhna
Na vrhuncu poletja se bo priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna v sklopu svojih poletnih potepanj po Sloveniji znova ustavila na Mestnem trgu na Ptuju. Skupaj z Zavodom za turizem Ptuj bodo poskrbeli za edinstveno poletno druženje v mestnem središču, kjer bodo postavljene stojnice in kjer bodo stregli dobrote najrazličnejših kuhinj sveta.
Poletno gostovanje Odprte kuhne na Ptuju; foto: Odprta kuhna

Priljubljena kulinarična tržnica naj bi tokrat na Ptuj pripeljala več kot dvajset ponudnikov okusne in raznolike ulične hrane, od ptujskih restavracij pa bo svoje dobrote zdaj že tradicionalno pripravljala tudi Gostilna Grabar.

Foto: Odprta kuhna

Odprta kuhna na Ptuju še jeseni

Organizatorji obljubljajo poletno druženje in klepet ob finih grižljajih v spremljavi kozarca dobrega vina ali kraft piva. Po ptujskih ulicah in trgih bo to soboto, 27. julija dišalo od 10. do 21. ure, Odprta kuhna pa naj bi se na Ptuju oglasila tudi jeseni, predvidoma 19. oktobra.

Foto: Odprta kuhna