Novi spletni portal Spodnjepodravje.si

Portal, Spodnje Podravje, dogodki

Dobrodošli na novem spletnem portalu!

V ponedeljek, 6. marca 2017 smo v Spodnjem Podravju pričeli še eno novo zgodbo, zaživel je namreč novi območni portal Spodnjepodravje.si. Vanj združujemo občine na večjem delu SV Slovenije, na Ptujskem, Ormoškem in Lenarškem. Prisotni smo torej v lokalnih skupnostih na ravnici Ptujskega in Dravskega polja, v Halozah, na območju med Ormoškimi in Slovenskimi goricami. Verjamemo, da na tako velikem terenu ne bo težko poiskati dobrih, pozitivnih in spodbudnih novic.

V portalu bomo skrbeli, da bomo vsak dan kar najbolj aktualni, zanimivi, kdaj tudi kritični,

na trenutke pa poučni in zabavni. Portal je namenjen aktualnim dogodkom iz vseh občin Spodnjega Podravja, vsebinam s področja politike, gospodarstva, turizma, kulture, izobraževanja in še kaj bomo dodali. Želimo si, da bi tudi na tak način dvignili našo prepoznavnost v širšem slovenskem prostoru, spodbudili k uresničevanju razvojnih načrtov, ki jih je na tem območju dosti premalo.

Trudili se bomo po najboljših močeh, a vsak začetek je težak, zato bomo našo zgodbo razvijali z majhnimi koraki. Povabimo vas k sodelovanju in obveščanju s terena. Zanimajo nas dogodki in dobre zgodbe, takšne, ki bodo pritegnile bralce našega novega portala.

Na voljo smo vam na naslovu: [email protected]

Hvala, ker ste z nami!

Uredništvo Spodnjepodravje.si